گیاهی ترین SEO Pooyan! UIgloo PSoy
ba54cf731e9e65efa4203fb92744a025 طرز تهیه قهوه ترک سنتی
زادگاه قهوه اروپا:جزیره بربن!
آگوست 19, 2020
SelectaUK Brands Lavazza ATasteOfItaly Txt 580x500 طرز تهیه قهوه ترک سنتی
لاواتزا,بهترین اسپرسو
سپتامبر 13, 2020
Ask 1 طرز تهیه قهوه ترک سنتی


ی خواهیم با این مقاله کاری کنیم که شما بتوانید مانند باریستا های کافی شاپ های استانبول قهوه ترک درست کنید.
پس با ما همراه باشید
.آماده تهیه بهترین قهوه ترک ممکن باشید!طرز تهیه قهوه ترک سنتی

تهیه پودر قهوه ترک:
ابتدا باید یک قهوه خوب و با کیفیت ترک تهیه کنید، میتوانید خودتان در منزل آن را کاملا آسیاب کنید. یا از پودر قهوه آماده استفاده کنید. اگر از برند های معروف قهوه ترکیه ای که درجه رست و پودر آن کارشناسی شده تهیه کنید بسیار بهتر است.
وسایل مورد نیاز:

برای تهیه قهوه به پودر قهوه، آب، قهوه جوش، یک قاشق کوچک و منبع حرارتی نیاز داریم. شکر را هم در صورت تمایل میتوانید اضافه کنید.

 

طرز تهیه قهوه ترک سنتی

طرز تهیه قهوه ترک سنتی

مراحل درست کردن قهوه ترک سنتی:
1.یک فنجان کوچک انتخاب کنید مقدار آب مورد نیاز را با آن اندازه بگیرید .سپس درقهوه جوش بریزید، سپس اگر مایل هستید قهوه شما شیرین شود شکر به آن اضافه کنید، بعد دو قاشق پودر قهوه بریزید و خوب هم بزنید.

طرز تهیه قهوه ترک سنتی

2.اگر بخواهید قهوه با کیفیت بالا تهیه کنید بهتر است زیاد شکر اضافه نکنید و اگر قهوه را شیرین دوست دارید در مرحله اخر شکر را به قهوه اضافه بفرمایید.

3.از یک قاشق کوچک برای هم زدن استفاده کنید و مواد را کاملا هم بزنید تا یک دست شود.

4.نکته بسیار مهم در درست کردن قهوه ترک، برای بدست آوردن یک قهوه خوشمزه و ایجاد کف بیشتر، زمانی که قهوه را روی حرارت قرار دادید هم نزنید، هم زدن باعث میشود قهوه کف نکند.

  1. حتما قهوه را روی حرارت ملایم قرار دهید، این نکته باعث میشود قهوه زمان کافی برای دم کشیدن و آماده شدن داشته باشد.
  2. زمانی که قهوه شروع به گرم شدن میکند حباب های کوچک روی آن شکل میگیرد و کف فوم مانندی، روی قهوه را میپوشاند از قاشق استفاده کنید و کف روی قهوه را داخل فنجان بریزید و قهوه را دوباره روی حرارت قرار دهید.وقتی قهوه به جوش نزدیک میشود قبل از اینکه شروع به قل زدن کند مجدد روی آن کفی ایجاد میشود، آن کف را هم با قاشق از روی قهوه بردارید و دوباره قهوه ی بدون کف را روی حرارت قرار دهید. به طور خلاصه با برداشتن هر بار کف از روی قهوه کف بیشتری به دست می آورید که همان فوم قهوه است و فوم بیشتری به دست می آورید.
  3. قهوه جوش را برای 15تا 20 ثانیه روی حرارت قرار دهید سپس بقیه قهوه را به فنجان ها اضافه کنید.
  4. قهوه اصلا نباید قل بزند. قل زدن باعث تغییر مزه قهوه میشود.

10.قهوه برای آماده شدن نیاز به 5 تا 10 دقیقه زمان دارد، این زمان را مراقب قهوه باشید و آن را به حال خود رها نکیند اگر قهوه قل قل کند تلخ تر میشود و مزه خوبی ندارد.

11.دقت کنید قهوه راکم کم در فنجان بریزید تا کف قهوه روی سطح نوشیدنی باقی بماند.

12.برای نوشیدن قهوه چند دقیقه صبر کنید تا پودر قهوه ته نشین شود سپس آن را بنوشید

 

طرز سرو کردن قهوه ترک

:

1.قهوه ترک سنتی همیشه همراه آب سرو میشود. چون یه قلپ آب قبل از خوردن قهوه باعث میشود مزه دهان شما از بین برود و شما بتوانید طعم واقعی و اصیل قهوه را حس کنید.در کشور ترکیه معمولا این قهوه همراه یه شیرینی مثل شیرینی سنتی و یا یک تکه شکلات سرو میشود.

2.نکته مهم دیگر در سرو قهوه ترک این است که اگر این قهوه را برای پذیرایی از مهمانانتان آماده کردید، باید اولین فنجان را به بزرگترین مهمان جمع تعارف کنید. این یک رسم خوبی برای احترام به بزرگتران.

3.قهوه ترک معمولا فشرده تراز قهوه های فیلتر شده است و فقط یک فنجان خورده میشود.

4.قهوه ته نشین شده در فنجان معمولا خورده نمیشود و برای گرفتن فال استفاده میشود.

امیدواریم از این طرز تهیه قهوه ترک لذت برده باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *